MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ - ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH. BÖL.- ÖĞR. ÜYESİ KADRO İLANI (DR. ÖĞR. ÜYESİ)

• Mühendislik Fakültesi

• Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

Kadro Ünvanı: Dr. Öğretim Üyesi

Bu ilana TED Üniversitesi’nde öğretim üyesi kadrosuna atanma ölçütleri ile Yükseköğretim Kurulu’nun “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasına Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik” şartlarını sağlayan tüm Dr. Öğretim Üyesi adayları başvurabilir. Adayların Elektrik - Elektronik Mühendisliği doktora derecesine sahip olmaları gerekmektedir. Adaylardan doktora çalışmalarını “ Haberleşme, Sinyal İşleme,Kontrol Kuramı veya Güç Sistem Analizi” konularında yapanların, bu alanda araştırma projeleri ve yayınları olanların başvurularına değerlendirmede öncelik verilecektir.

TED Üniversitesi tam zamanlı öğretim üyelerinin normal eğitim yükü 3 ders/hafta ya da 9-12 kredi/haftadır. Öğretim üyelerinin lisans ve yüksek lisans seviyesinde yenilikçi ve öğrenci odaklı ders vermeler / geliştirmeleri ve ayrıca özellikle disiplinler arası konularda aktif birer araştırmacı olmaları beklenmektedir.

Adayların 1 Eylül 2018 tarihi itibarı ile TED Üniversitesi’nde göreve başlamaları istenmektedir. Açık pozisyon doldurulana kadar başvuru alınacaktır.

·    Doçentlik Belgesi (Doçent ve profesör kadrosu için)

MF_EEM_2018