MİMARLIK FAKÜLTESİ - İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖL. - ÖĞR. ÜYESİ KADRO İLANI

• Mimarlık Fakültesi

Kadro Ünvanı: Profesör / Doçent / Dr. Öğretim Üyesi

Başvuru sahiplerinin Nisan 2018 ayı itibarı ile TED Üniversitesi’nde göreve başlayabilecek durumda olmaları gerekmektedir. Başvurular 28 Mart 2018 tarihine kadar açık olacaktır.
Adayların yeni kurulan İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünü ve müfredatını oluşturacak deneyimde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı alanında Doktora yapmış; ya da İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı alanlarında Doçentlik derecesi sahibi olarak uzmanlaşmış; yayın yapmış ve ders vermiş olmaları gerekmektedir.

·    Doçentlik Belgesi (Doçent ve profesör kadrosu için)

MİMF_İç Mim_2018
Pazar, 29 Nisan, 2018 - 18:00