İ.İ.B.F. - SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ - ÖĞR. ÜYESİ KADRO İLANI (1)

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

• Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü

Kadro Ünvanı: Doçent / Dr. Öğretim Üyesi

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne Siyaset Teorisi / Karşılaştırmalı Siyaset / Siyaset Sosyolojisi alanlarında uzmanlaşmış, aşağıda belirtilen şartları sağlayabilen Dr. Öğretim Üyesi veya Doçent kadrolu öğretim üyesi alınacaktır.
Adayların Siyaset Bilimi veya Sosyoloji alanlarında doktora yapmış ya da doktora çalışmalarını en geç Haziran 2018 tarihinde tamamlayacak olmaları, bağımsız araştırma yapabilme ve yüksek nitelikli İngilizce ders verebilme becerilerine sahip olmaları gerekmektedir.
TED Üniversitesi (TEDÜ) yeni, dinamik ve ilerlemeye açık, Ankara’nın kalbinde konumlanmış bir eğitim kurumudur. TEDÜ, 1928’den bu yana Türkiye’de eğitimin gelişimi için çalışan Türk Eğitim Derneği tarafından kurulmuş; kâr amacı gütmeyen bir vakıf üniversitesi olarak liberal eğitim felsefesini benimsemiştir. TEDÜ, profesyonel hayatın taleplerine en iyi derecede uyum sağlayabilmiş, yaratıcı düşünebilen mezunlar yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

·    Doçentlik Belgesi (Doçent kadrosu için)

Bölüm ve üniversite hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen www.tedu.edu.tr adresini ziyaret ediniz. İlan hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Aylin Özman’a aylin.ozman@tedu.edu.tr adresi üzerinden e-posta ile ulaşınız.

İİBF_Siyaset Bilimi_2018
Pazartesi, 16 Nisan, 2018 - 18:00