EĞİTİM FAKÜLTESİ – YABANCI DİLLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ - İNGİLİZ DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI - ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU

• Eğitim Fakültesi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı

Kadro Ünvanı: Dr. Öğretim Üyesi

TED Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı'nda açık bulunan “Dr. Öğr. Üyesi” kadrosuna öğretim üyesi alınacaktır. Adayların doktora derecesini İngilizce Öğretmenliği / İngiliz Dili ve Eğitimi / İngilizcenin Yabancı Dil olarak Öğretimi alanlarından almış olmaları gerekmektedir. Adayların, İngilizce kelime ve imla performansı ve çiftdillilik konularında uluslararası indeksli dergilerde yayın yapmış olmaları ve uluslararası yükseköğretim kurumlarında öğretim tecrübesine sahip olmaları tercih sebebidir.

Üniversite hakkında detaylı bilgi için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz: www.tedu.edu.tr

·    Doçentlik Belgesi (Doçent ve profesör kadrosu için)

·    İlan edilen ünvan için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

EF_YDEB_İDE_2018