EĞİTİM FAKÜLTESİ – TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ - OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI - ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU

• Eğitim Fakültesi

• Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı

Kadro Ünvanı: Profesör / Doçent / Dr. Öğretim Üyesi

Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalında açık bulunan öğretim üyesi kadrosuna en geç 1 Haziran 2018 tarihinde göreve başlamak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Adayların doktora derecesini okul öncesi eğitimi alanından almış olmaları gerekmektedir. Adayların doktora tezinde fen bilgisi eğitimi ve / veya matematik eğitimi konusunda çalışmış olmaları tercih sebebidir.

Üniversitemizde eğitim dili İngilizce olduğundan, adayların eğitim ve araştırma yapabilecek ve yaptırabilecek düzeyde İngilizce bilmeleri ve bunu belgelemeleri gerekir. TED Üniversitesi öğretim ve araştırmada mükemmeliyeti beklemekte ve her iki konuda destek sağlamaktadır.

Üniversite hakkında detaylı bilgi için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz:www.tedu.edu.tr

·    Doçentlik Belgesi (Doçent ve profesör kadrosu için)

EF_TEB_OÖ_2018
Pazartesi, 30 Nisan, 2018 - 18:00