EĞİTİM FAKÜLTESİ – TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ - ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU

• Eğitim Fakültesi

• Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı

Kadro Ünvanı: Yardımcı Doçent / Doçent / Profesör

Bu ilana, sınıf öğretmenliği veya Tükçe eğitimi alanında doktora derecesine sahip adaylar başvurabilir. İlkokuma yazma öğretimi, Türkçe Öğretimi, Sosyal Bilgiler Öğretimi gibi dersleri daha önce vermiş ve bu konuda tecrübeli olmak tercih sebebidir.

•    Başvuru dilekçesi
•    Fotoğraflı özgeçmiş
•    Bilimsel yayınlardan örnek birer kopya
•    Öğretim Planı (Teaching Statement)
•    Araştırma Planı (Research Statement)
•    Aday hakkında referans verebilecek üç kişinin isimleri ve iletişim bilgileri
Adayların, başvurularını TED Üniversitesi İnsan Kaynakları Birimi’ne elden, e-posta (jobs@tedu.edu.tr) ile veya normal posta yolu ile iletmelerini rica ederiz. Erkek adayların askerliğini yapmış olmaları gerekmektedir.

1. Adayların 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin tüm şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.
2. TED Üniversitesi atama ve yükseltme ölçütlerine bu adresten ulaşılabilir.
3. İlan edilen unvan için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca
Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

TEM_EĞ_SÖ_2017
Cuma, 31 Mart, 2017 - 18:00