EĞİTİM FAKÜLTESİ – EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ - REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK - ÖĞR. ÜYESİ KADROSU (DR. ÖĞR. ÜYESİ)

• Eğitim Fakültesi

• Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı

Kadro Ünvanı: Doktor Öğretim Üyesi

Başvuru Başlangıç Tarihi: 08.05.2018

TED Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalında açık bulunan öğretim üyesi kadrosuna en geç 1 Temmuz 2018 tarihinde göreve başlamak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Adayların doktora derecesini rehberlik ve psikolojik danışmanlık alanında almış olmaları gerekmektedir. Adayların doktora tezinde kariyer psikolojik danışması konusunda çalışmış olmaları tercih sebebidir.
Üniversitemizde eğitim dili İngilizce olduğundan, adayların eğitim ve araştırma yapabilecek ve yaptırabilecek düzeyde İngilizce bilmeleri ve bunu belgelemeleri gerekir. TED Üniversitesi öğretim ve araştırmada mükemmeliyeti beklemekte ve her iki konuda destek sağlamaktadır.
Üniversite hakkında detaylı bilgi için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz: www.tedu.edu.tr

·    Doçentlik Belgesi (Doçent ve profesör kadrosu için)

EF_EBB RPD_2018_Dr. Öğr. Üyesi
Salı, 22 Mayıs, 2018 - 18:00