EĞİTİM FAKÜLTESİ – EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ - ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU

• Eğitim Fakültesi

• Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı

Kadro Unvanı: Yardımcı Doçent

Bu ilana, psikoloji veya psikolojik danışma ve rehberlik alanında lisans derecesine; ve sosyal psikoloji alanında doktora derecesine sahip adaylar başvurabilir. Araştırma yöntemleri ve istatistik derslerini daha önce vermiş ve bu konuda tecrübeli adaylar tercih sebebidir.

• Başvuru dilekçesi
  • Fotoğraflı özgeçmiş
  • Bilimsel yayınlardan örnek birer kopya
  • Öğretim Planı (Teaching Statement)
  • Araştırma Planı (Research Statement)

Adayların, başvurularını TED Üniversitesi İnsan Kaynakları Birimi’ne elden, e-posta (jobs@tedu.edu.tr) ile veya normal posta yolu ile iletmelerini rica ederiz. Erkek adayların
askerliğini yapmış olmaları gerekmektedir. Kadro doldurulana kadar başvurular kabul edilecektir.

1. Adayların 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin tüm şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.
2. TED Üniversitesi atama ve yükseltme ölçütlerine bu adresten ulaşılabilir.
3. İlan edilen unvan için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca
Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

PDR_2017