EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ - EĞİTİM BİL. ANABİLİM DALI - ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU

• Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Kadro Ünvanı: Profesör

TED Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Anabilim Dalında açık bulunan “Profesör” kadrosuna en geç Kasım 2017 tarihinde göreve başlamak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Adayların Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı, Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalında doktora derecesine ve aynı bilim dalında doçent unvanına sahip olmaları gerekmektedir. Adayların eğitim politikaları ve yükseköğretim alanında araştırma ve yayın yapmış olması, yöneticilik deneyiminin bulunması ve daha önce herhangi bir yükseköğretim kurumunda profesör olarak çalışmış olması tercih sebebidir.
Detaylı bilgi için ilgili Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Vekili Prof. Dr. Aslıhan Salih ile iletişime geçebilirsiniz (e-posta:aslihan.salih@tedu.edu.tr; tel: 0312 585 0047)
Üniversite hakkında detaylı bilgi için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz: www.tedu.edu.tr.

• Başvuru dilekçesi
  • Fotoğraflı özgeçmiş (yayın ve öğretilen derslerin listesini içeren)
  • Bilimsel yayınlardan örnek birer kopya
  • Öğretim Planı (Teaching Statement)
  • Araştırma Planı (Research Statement)

Erkek adayların askerliğini yapmış olmaları gerekmektedir.

1. Adayların 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin tüm şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.
2. TED Üniversitesi atama ve yükseltme ölçütlerine bu adresten ulaşılabilir.
3. İlan edilen unvan için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca
Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

Adayların, başvurularını TED Üniversitesi İnsan Kaynakları Birimi’ne
- elden,
- e-posta (jobs@tedu.edu.tr) veya
- normal posta yolu ile iletmelerini rica ederiz.

EBE_2017
Çarşamba, 20 Eylül, 2017 - 18:00