MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ - BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖL.

• Mühendislik Fakültesi

• Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Kadro Ünvanı: Doçent veya Yardımcı Doçent

Bu ilana TED Üniversitesinin Doçentlik veya Yardımcı Doçentlik kadrosuna atanma ölçütlerini sağlayan, Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar Bilimleri alanında doktora derecesine sahip veya doktorasını tamamlama aşamasında olan adaylar başvurabilir.

İnsan-bilgisayar etkileşimi, bilgisayar grafiği, bilgisayarla görme, makine öğrenmesi ve robot programlama alanlarında araştırmalar yapmış adaylar tercih edilecektir.

Adayların 1 Eylül 2016 tarihi itibarı ile TED Üniversitesinde göreve başlamaları istenilmektedir.

Adayların T.C. 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin tüm şartlarını taşıyor olması gerekmektedir.

TED Üniversitesi atama ve yükseltme ölçütlerine ulaşmak için tıklayınız.

İlan edilen unvan için yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

• Başvuru dilekçesi
  • Başvuru Formu
  • Fotoğraflı özgeçmiş
  • Bilimsel yayınlarından örnek birer kopya
  • “Öğretim Planı (Teaching Statement)”
  • “Araştırma Planı (Research Statement)”

Adayların, başvurularını TED Üniversitesi İnsan Kaynakları Birimi’ne elden, e-posta (jobs@tedu.edu.tr) ile veya normal posta yolu ile iletmelerini rica ederiz. Erkek adayların
askerliğini yapmış olmaları gerekmektedir. Kadro doldurulana kadar başvurular kabul edilecektir.

MF – Bilgisayar