MİMARLIK FAKÜLTESİ - MİMARLIK BÖLÜMÜ - ÖĞR. ÜYESİ İLANI

• Mimarlık Fakültesi

• Mimarlık Bölümü

Kadro Unvanı: Yardımcı Doçent ve Doçent

Bu ilana TED Üniversitesi’nin değişik akademik kadrolar için tanımlanmış atama/yükseltme ölçütlerini sağlayan tüm adaylar başvurabilir. TED Üniversitesi atama ve yükseltme ölçütlerine ulaşmak için tıklayınız.

Başvuru sahiplerinin 15 Eylül 2016 tarihinde TED Üniversitesi’nde göreve başlayabilecek durumda olmaları gerekmektedir. Başvurular 15 Temmuz 2016 tarihine kadar açık olacaktır.

Adayların Mimarlık bilim dalında doktora yapmış ve/veya doçentliklerini bu bilim dalından almış olmaları gerekmektedir.

Adayların TC 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin tüm şartlarını taşıyor olması gerekmektedir.

İlan edilen unvan için yabancı ülkelerdeki üniversitelerden alınan diplomaların YÖK denkliğinin onaylanmış ve belgelendirilmiş olması şarttır.

• Başvuru dilekçesi;
  • Başvuru formu;
  • Fotoğraflı özgeçmiş;
  • Bilimsel yayın listesi (kongre/konferans bildirileri dâhil);
  • Bilimsel yayınlara yapılan atıf listesi;
  • Öğretim planları (Teaching Statement);
  • Araştırma planları (Research Statement);
  • Adayın yönetiminde devam eden ya da biten doktora/yüksek lisans çalışmalarının listesi;
  • Adayın üniversite yönetimine katkısını kapsayan belgeleri; Adayın kendisi ile ilgili referans verebilecek üç kişinin isimleri ve iletişim bilgileri...

Doçent unvanına sahip adayların başvuru dilekçelerine, yukarda sayılan belgelerden başka “Başlıca Araştırma Eserlerinin” adını ve doçentlik belgelerinin birer kopyasını da eklemeleri gerekmektedir.

Adayların, başvurularını TED Üniversitesi İnsan Kaynakları Birimi’ne elden ya da e-posta (jobs@tedu.edu.tr) ile veya normal posta yolu ile iletmeleri beklenmektedir. Erkek adayların askerliğini yapmış olmaları gerekir.

MİF_MİB
Cuma, 15 Temmuz, 2016 - 18:00